Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز- احدالله احمدی پرگو با اشاره به اینکه لایحه تشکیل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران به شورای شهر ارائه خواهد شد، گفت: کرج توسط گسلهای فعال متعددی محاصره شده است و در این مناطق با خطر لرزه‌ای بسیار بالا مواجه خواهیم شد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، احدالله احمدی پرگو صبح امروز شنبه در مراسم رونمایی از نقشه گسل‌های کرج با بیان اینکه این کلانشهر توسط گسلهای فعال متعددی محاصره شده است، گفت: در این مناطق با خطر لرزه‌ای بسیار بالا مواجه خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به جمعیت بالا و توسعه روز افزودن کلانشهر کرج با آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی ناشی از وقوع زلزله در کرج و کل کشور روبرو خواهیم شد.

پرگو با اشاره به اینکه برای کاهش آسیب‌های ناشی از زلزله چاره‌ای جز بررسی دقیق وضعیت خطر و آسیب‌های لرزه ای  نداریم، افزود: ‌در این زمینه برگشت پذیری با کارکردو توانمند سازی بهتر در شهر وجود ندارد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری کرج خاطرنشان کرد: ‌از سال ٩٠ مطالعه طرح جامع کاهش خطرپذیری لرزه‌ای کرج که از دو بخش کلی تشکیل شده آغاز شده و تاکنون نیز ادامه دارد.

پرگو تصریح کرد: با این مطالعات تحلیل خرابی ساختمان‌ها در زمان وقوع زلزله و تعداد مجروحین و کشته شده ها در سناریوی روز و شب قابل احصاء است.

این مسئول با اشاره به اینکه با استفاده از داده‌های این طرح امکان انجام عملکرد مناسب در قبل، حین و بعد از زلزله فراهم می‌شود، خاطرنشان کرد: به دنبال تهیه طرح ساختارهای آسیب پذیری شهری، شناخت فضاهای تخلیه امن منطقه ای، شناخت راه های اضطراری، برنامه عملیاتی مراقبت های بهداشتی و ایجاد سیستم خود امدادی و توسعه آمادگی مردمی برای مشارکت و مدیریت بحران در یک بحران واقعی هستیم.

‌پرگو با بیان اینکه این مطالعات تا پایان سال انجام می شود، گفت: بدون شک شهرداری کرج در پروژه های عمرانی و شهری خود از جمله طرح بازآفرینی شهری ازمطالعات صورت گرفته استفاده خواهد کرد.

معاون شهرسازی و معماری کرج در پایان گفت: تشکیل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران بسیارحائز اهمیت است و لایجه تشکیل این سازمان به شورای شهر ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زلزله شهرداری کرج مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۵۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: استفاده از ظرفیت‌های مردمی در مدیریت شرایط بحرانی بسیار مهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری از اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع از راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا) خبر داد و اظهار کرد: جنگل‌ها سرمایه‌های ارزشمند استان ایلام است و فرمانداران باید با استفاده از ظرفیت شهرستان برای مقابله با حریق در جنگل‌ها برنامه‌ریزی مدونی انجام دهند.

وی با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور برای پیشگیری از حریق، افزود: دستگاه‌های عضو ستاد باید تمام مصوبات ستاد پیشگیری از حریق را اجرا کنند تا در مواقع بحرانی سهل‌انگاری صورت نگیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام خاطرنشان کرد: شهرداران و دهیاران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند و با استفاده از ظرفیت ماشین‌آلات و نیروهای مردمی با ستاد مدیریت بحران همکاری کنند.

هژیری با تاکید بر اینکه سازمان آتش‌نشانی طبق ابلاغیه هیئت وزیران و بر اساس محدوده جغرافیایی و به فرمان ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کند، تصریح کرد: امور عشایری با فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی از بریدن سرشاخه‌های درختان جهت تغذیه دام جلوگیری کند، زیرا باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود.

وی با تاکید بر حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب‌العبور در مواقع حریق، اضافه کرد: نیروهای مسلح همواره در تمام بحران‌ها حضور دارند، لازم است منابع طبیعی به صورت مستمر وضعیت جوی و حرارت را پایش و از طریق رسانه‌ها سطح هشدار سامانه جوی را اطلاع کند تا از حریق در نقاط بحرانی جلوگیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با تاکید بر استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، گفت: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی در پیشگیری از اطفای حریق مؤثر است.

هژیری افزود: جلسات توجیهی با گروه‌های مردمی و جهادی برگزار و بانک اطلاعاتی از آن‌ها تهیه می‌شود و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه رسانه‌های استان برای کاهش حریق غیرضروری در دامان طبیعت فرهنگ‌سازی کنند، اظهار کرد: کمیته‌ای با حضور رسانه‌ها، صدا و سیما و روابط عمومی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان برای تولید محتوا پیرامون حفاظت از عرصه‌های طبیعی تشکیل شود.

کد خبر 751763

دیگر خبرها

  • زلزله احمد سرگوراب خسارتی نداشته است
  • کمیته مدیریت بحران بردسکن در پی بارش شدید باران تشکیل شد
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • تشکیل ۳ پرونده جرایم انتخاباتی خراسان رضوی در دور اول
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی